Vellutata ai baccelli di piselli

Vellutata ai baccelli di piselli

3.7 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di piselli freschi solo i baccelli lavati e puliti
  • 600 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 300 g di panna (30-40% di grassi)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 1.8 g
Kalorie 1330.2 kJ / 318.2 kcal
Tłuszcz 31.2 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 7.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...