Urządzenia i Akcesoria
Insalata di panissa con carciofi
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
6 porzioni
Składniki
-
4 carciofi puliti e a fettine sottili (possibilmente di Albenga)
-
2 limoni il succo spremuto fresco
-
80 g olio extravergine di oliva
-
20 g di sale
-
900 g di acqua
-
300 g di farina di ceci
-
1 cipollotto a metà
-
1 pizzico di pepe macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
13.7 g
Kalorie
1481 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
19.4 g
Błonnik
10.9 g
Węglowodany
33.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Cucina ligure
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Polpettone fagiolini e patate
1 godz. 30 min
Martin sec al Barolo
4 godz. 30 min
Pandolce genovese
1 godz. 30 min
Cappon magro
4 godz. 30 min
Buridda alla ligure
55 min
Brandacujun
45 min
Pansoti in salsa di noci
2 godz.
Focaccia al formaggio di Recco
1 godz. 15 min
Panissa
45 min
Bonèt
2 godz.
Bagna cauda
35 min
Farinata di ceci (vegan)
2 godz.