清腩湯

清腩湯

4.4 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份

Składniki

  • (含川燙和烹煮用)
    2200 克
  • 牛腩 ,切塊(約4公分)
    600 克
  • 10 克
  • ,切片
    10 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 花椒粒
    1 茶匙
  • 八角
    2 顆
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 乾燥月桂葉
    2 片
  • 牛肉高湯
    500 克
  • 白蘿蔔 ,去皮,切滾刀塊(約3公分)
    300 克
  • 冰糖
    10 克
  • ¾ - 1 茶匙
  • 米酒
    15 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 719.2 kcal / 3006.2 kJ
Białko 49.6 g
Tłuszcz 22.9 g
Węglowodany 80.9 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...