
Urządzenia i Akcesoria
清腩湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份
Składniki
-
水 (含川燙和烹煮用)2200 克
-
牛腩 ,切塊(約4公分)600 克
-
油10 克
-
薑 ,切片10 克
-
蒜頭15 克
-
花椒粒1 茶匙
-
八角2 顆
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
乾燥月桂葉2 片
-
牛肉高湯500 克
-
白蘿蔔 ,去皮,切滾刀塊(約3公分)300 克
-
冰糖10 克
-
鹽¾ - 1 茶匙
-
米酒15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
719.2 kcal /
3006.2 kJ
Białko
49.6 g
Tłuszcz
22.9 g
Węglowodany
80.9 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

港澳吃吃喝喝
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan