
Urządzenia i Akcesoria
飄香滷肉飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 人份
Składniki
-
梅花肉 切小塊(約2公分)500 克
-
紅蔥頭30 克
-
蒜頭20 克
-
油1 大匙
-
紅蔥酥50 克
-
醬油70 克
-
細砂糖1 大匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
五香粉¼ 茶匙
-
水450 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
334 kcal /
1400 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
28.3 g
Węglowodany
6.8 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan