Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 克 紅蔥頭
- 10 克 油
- 30 克 豬板油 ,切小丁(約1公分)
- 400 克 豬粗絞肉
- 40 克 醬油
- 20 克 米酒
- 10 克 味醂
- 20 克 冰糖粉
- ¼ 茶匙 五香粉
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 160 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1476.2 kJ / 353.2 kcal
- Białko
- 20.2 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 24.8 g
- Błonnik
- 0.5 g