
Urządzenia i Akcesoria
醬香肉燥飯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
紅蔥頭80 克
-
油10 克
-
豬板油 ,切小丁(約1公分)30 克
-
豬粗絞肉400 克
-
醬油40 克
-
米酒20 克
-
味醂10 克
-
冰糖粉20 克
-
五香粉¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水160 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
353.2 kcal /
1476.2 kJ
Białko
20.2 g
Tłuszcz
24.8 g
Węglowodany
10.8 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan