醬香肉燥飯

醬香肉燥飯

4.5 37 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 紅蔥頭
    80 克
  • 10 克
  • 豬板油 切小丁(約1公分)
    30 克
  • 豬粗絞肉
    400 克
  • 醬油
    40 克
  • 米酒
    20 克
  • 味醂
    10 克
  • 冰糖粉
    20 克
  • 五香粉
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 160 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 20.2 g
Kalorie 1476.2 kJ / 353.2 kcal
Tłuszcz 24.8 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 10.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...