Urządzenia i Akcesoria
Bacon and Cabbage Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
bacon cut in pieces (2 cm)150 g
-
green cabbage (e.g. hispi or savoy), finely sliced150 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt2 tsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
ground black pepper½ tsp
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)400 g
-
dry white wine150 g
-
1 ½ tsp chicken stock paste, homemadechicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
water850 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
918.9 mg
Białko
12.3 g
Kalorie
2106.5 kJ /
503.5 kcal
Tłuszcz
22.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Leek and Potato Soup
40 min
Spicy Mince Pork Noodles
45 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min