Bacon and Cabbage Risotto
TM6 TM5 TM31

Bacon and Cabbage Risotto

4.3 (71 ocen)

Składniki

  • 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 150 g bacon, cut in pieces (2 cm)
  • 150 g green cabbage (e.g. hispi or savoy), finely sliced
  • 15 g olive oil
  • 2 tsp fine sea salt
  • 100 g spring onions, cut in pieces
  • 30 g unsalted butter, diced
  • ½ tsp ground black pepper
  • 400 g risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)
  • 150 g dry white wine
  • 1 ½ chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
    lub 1 ½ tsp chicken stock paste, homemade
  • 850 g water

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2106.5 kJ / 503.5 kcal
Białko
12.3 g
Węglowodany
57 g
Tłuszcz
22.6 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Błonnik
1.1 g
Sód
918.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy