
Urządzenia i Akcesoria
Bacon and Cabbage Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
bacon cut in pieces (2 cm)150 g
-
green cabbage (e.g. hispi or savoy), finely sliced150 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt2 tsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
ground black pepper½ tsp
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)400 g
-
dry white wine150 g
-
chicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
water850 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
503.5 kcal /
2106.5 kJ
Białko
12.3 g
Tłuszcz
22.6 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Sód
918.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Pork Belly, Steamed Broccoli and Sesame Rice
1 godz.
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 godz. 10 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Creamy Mustard Chicken Stew
40 min
Risotto bolognese
45 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45 min
Sausage and Fennel Orzotto
50 min