
Urządzenia i Akcesoria
Bacon and Cabbage Risotto
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
bacon cut in pieces (2 cm)150 g
-
green cabbage (e.g. hispi or savoy), finely sliced150 g
-
olive oil15 g
-
fine sea salt2 tsp
-
spring onions cut in pieces100 g
-
unsalted butter diced30 g
-
ground black pepper½ tsp
-
risotto rice (e.g. carnaroli, Arborio)400 g
-
dry white wine150 g
-
chicken stock cubes (for 0.5 l each) crumbled1 ½
-
water850 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
503.5 kcal /
2106.5 kJ
Białko
12.3 g
Tłuszcz
22.6 g
Węglowodany
57 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Sód
918.9 mg