Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
TM6 TM5 TM31

Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers

4.1 (11 ocen)

Składniki

  • 9 calamari tubes, cleaned, 1 cut into pieces (3 cm - see Tips)
  • 150 g brown onion, cut into halves
  • 100 g fennel, white part only, cut into pieces, fronds reserved for garnishing
  • 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
  • 40 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying and brushing
  • 80 g arborio rice
  • 2 pinches saffron (optional - see Tips)
  • 150 g white wine
  • 150 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 tbsp tomato paste
  • 2 pinches ground black pepper
  • 4 tbsp pickled capers, rinsed and drained
  • 100 g salted butter, cut into pieces
  • 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1252.7 kJ / 298.3 kcal
Białko
24.3 g
Węglowodany
10 g
Tłuszcz
17.7 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
1.8 g
Sód
796.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy