Wersje kompatybilne
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 9 calamari tubes, cleaned, 1 cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into halves
- 100 g fennel, white part only, cut into pieces, fronds reserved for garnishing
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred (optional)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for shallow frying and brushing
- 80 g arborio rice
- 2 pinches saffron (optional - see Tips)
- 150 g white wine
- 150 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 2 pinches ground black pepper
- 4 tbsp pickled capers, rinsed and drained
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1252.7 kJ / 298.3 kcal
- Białko
- 24.3 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 796.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Tiramisu
5u. 20min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2h 15min
Sardines in parcels with green bean salad
Brak ocen
Duck confit with lentil & orange salad
15 Std. 40 Min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3h 10min
Seared tuna on chilli bean mash
35 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Spiced garlic prawns and calamari
15min