Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (HESTAN CUE)

Solomillo de ternera con alcachofas, habas y guisantes (HESTAN CUE)

3.6 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • de boletus deshidratados
    10 g
  • de chalotas en mitades
    50 g
  • de tomates secos en aceite (con todo su aceite)
    70 g
  • de alcachofas congeladas en cuartos
    250 g
  • de guisantes congelados
    100 g
  • de habas congeladas
    200 g
  • de vino blanco seco
    150 g
  • de agua
    150 g
  • de extracto de buey (p.ej. Bovril®)
    1 cucharadita
  • de sal
    2 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    2 pellizcos
  • medallones de solomillo de ternera (de entre 2.5 y 3 cm)
    4
  • de aceite
    4 cucharadas
  • diente de ajo
    1
  • de tomillo fresco
    1 ramita
  • de mantequilla
    2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 275 kcal / 1152 kJ
Białko 32.6 g
Tłuszcz 9.8 g
Węglowodany 14.6 g
Błonnik 11.9 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Sód 130.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...