Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar

Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar

4.8 157 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 unidades

Składniki

Secreto ibérico
  • de caramelo líquido
    1 cucharada
  • de salsa de soja Kikkoman®
    1 cucharada
  • de secreto de cerdo ibérico, (1 pieza) salpimentado
    350 g
  • de tomillo seco
    1 cucharadita
Cebolla caramelizada
  • de cebolla en cuartos
    700 g
  • de mantequilla en trozos
    70 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de caramelo líquido
    30 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    2 pellizcos
Montaje
  • barra de pan (cortada 12 rebanadas)
    1
  • de queso Torta del Casar
    250 g
  • de pimentón dulce
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 273 kcal / 1140 kJ
Białko 13.59 g
Tłuszcz 18.53 g
Węglowodany 12.6 g
Błonnik 1.41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...