Rabo de ternera a la Maestranza

Rabo de ternera a la Maestranza

4.2 72 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz.
4 raciones

Składniki

  • 30 g de aceite de oliva
  • 250 g de cebolla en trozos de 3 cm
  • 5 - 6 dientes de ajo pelados
  • 200 g de zanahoria en rodajas de 2 cm
  • 4 ñoras sin semillas ni tallo
  • 1200 - 1300 g de rabo de ternera en trozos
  • 1 pastilla de caldo de carne desmenuzada
  • 2 cucharadas de tomate frito estilo casero
  • 1 clavo entero
  • 2 hojas de laurel secas
  • 1 pellizco de canela molida
  • 10 granos de pimienta negra
  • 1 ramita de tomillo fresco
  • 1 cucharadita de sal
  • 400 g de vino oloroso
    400 g de vino manzanilla

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 554.8 mg
Białko 24.9 g
Kalorie 1301 kJ / 311 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 12.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...