Wersje kompatybilne
Medallones de solomillo de cerdo flambeado y salsa de turrón
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 1000 g de solomillo de cerdo (en medallones de 2 cm)
- 100 g de vino dulce moscatel
- 100 g de turrón de Jijona blando
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1830 kJ / 438 kcal
- Białko
- 37.9 g
- Węglowodany
- 8.6 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 Min
Cinta de lomo a la miel con pasas (HESTAN CUE)
25 Min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1 Std. 5 Min
Bolitas de jamón con pistachos
1 godz. 30 min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40 Min
Presa de cerdo con salsa de mango
30 Min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25 Min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 Min
Escalopines con piña y salsa agridulce
20 Min
Lomo de cerdo con piña
1h 15min
Cinta de lomo a la miel con pasas
25 Min
Solomillo de cerdo con salsa Cumberland
40 Min