Medallones de solomillo de cerdo flambeado y salsa de turrón

Medallones de solomillo de cerdo flambeado y salsa de turrón

4.6 141 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
6 raciones

Składniki

  • de aceite de oliva
    2 cucharadas
  • de solomillo de cerdo (en medallones de 2 cm)
    1000 g
  • de vino dulce moscatel
    100 g
  • de turrón de Jijona blando
    100 g
  • de nata (35% de grasa)
    200 g
  • de sal
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 438 kcal / 1830 kJ
Białko 37.9 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 8.6 g
Błonnik 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...