Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives

Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives

3.8 22 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 20 g de persil frais
  • 2 gousses d'ail coupées en deux
  • 60 g d'olives noires dénoyautées
  • 700 g de pommes de terre coupées en cubes de 2 cm
  • 260 g de lait entier
  • du sel
  • 700 g de morue dessalée coupée en morceaux de 5 cm
  • 2 c. à soupe de chapelure maison (voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 39 g
Kalorie 2017 kJ / 478 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...