
Wersje kompatybilne
Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de persil frais
- 2 gousses d'ail coupées en deux
- 60 g d'olives noires dénoyautées
- 700 g de pommes de terre coupées en cubes de 2 cm
- 260 g de lait entier
- du sel
- 700 g de morue dessalée coupée en morceaux de 5 cm
- 2 c. à soupe de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 478 kcal / 2017 kJ
- Białko
- 39 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Węglowodany
- 39 g