Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives

Menu petit prix - Brandade de morue gratinée aux olives

3.8 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de persil frais
    20 g
  • d'ail coupées en deux
    2 gousses
  • d'olives noires dénoyautées
    60 g
  • de pommes de terre coupées en cubes de 2 cm
    700 g
  • de lait entier
    260 g
  • du sel
  • de morue dessalée coupée en morceaux de 5 cm
    700 g
  • de chapelure maison (voir "Conseil(s)")
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 478 kcal / 2017 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...