Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)

Pasticcio di patate, funghi e anacardi (senza lattosio)

3.8 8 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
10 porzioni

Składniki

  • 3 fette di pane a pezzi
  • 250 g di anacardi
  • 510 g di acqua
  • 1 cucchiaio di olio di oliva
  • 150 g di cipolla marrone in quarti
  • 3 spicchi di aglio
  • 1 peperone rosso pulito e in quarti
  • 1 - 2 peperoncini rossi piccanti, freschi (opcjonalnie)
  • 200 g di pancetta tesa di maiale a pezzi (1 cm)
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
    1 dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaio di paprica + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 4 cipollotti senza la parte verde, a lamelle
  • 750 g di patate pelate, a fette sottili (0.5 cm)
  • 320 g di funghi freschi a fette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 10.8 g
Kalorie 1127 kJ / 268 kcal
Tłuszcz 15.3 g
Błonnik 4.8 g
Węglowodany 19.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...