Formaggio vegan di macadamia (senza lattosio)

Formaggio vegan di macadamia (senza lattosio)

5.0 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 32 godz. 50 min
8 porzioni

Składniki

  • 200 g di noci di macadamia ammollate in acqua per 12 ore
  • 3 cucchiaini di olio di cocco
  • 90 g di kefir di cocco
  • 50 g di scalogno
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 cucchiaio di olio di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 2 - 3 fili di erba cipollina fresca tritati
  • 60 g di noci pecan tostate

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 275 kcal / 1156 kJ
Białko 3.8 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 2.2 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...