Fregolotta al radicchio

Fregolotta al radicchio

3.7 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 porzioni

Składniki

  • 50 g di radicchio rosso di Verona lavato e asciugato
  • 30 g di brandy
  • 130 g di zucchero
  • 125 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 75 g di farina di mais
  • 100 g di mandorle pelate tostate + q.b.
  • 100 g di burro morbido a pezzi + q.b.
  • 1 tuorlo sodo, sbriciolato
  • 1 limone la scorza grattugiata (preferibilmente biologico)
  • 1 bustina di vaniglia in polvere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 5.9 g
Kalorie 1418 kJ / 339 kcal
Tłuszcz 18.4 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 37.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...