Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa al caramello
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 150 g di zucchero di canna
- 30 g di acqua
Crumble
- 60 g di mandorle pelate
- 50 g di gherigli di noci
- 100 g di nocciole spellate
- 50 g di cocco disidratato grattugiato
- 40 g di olio di cocco
-
40
g di sciroppo di acero
lub 40 g di sciroppo di agave
Mele
- 500 g di acqua
- 900 g di mele (peso netto), sbucciate e a dadini (2 cm circa)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2072 kJ / 499 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 33.5 g
- Błonnik
- 7.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble di mele e grano saraceno
6h 20 min
Crema di Cogne
15 min
Praline avena, cocco e miele
35min
Crumble di mele e ciliegie
1 godz.
Menu: Zuppa di topinambur, filetto di manzo alla wellington con verdure al forno, trifle di panpepato
Brak ocen
Bicchierino variegato al ribes rosso
2 godz. 30 min
Chili vegetariano
1hod. 5min
Crumble con biscotti secchi, pere e caramello
1 godz.
Crumble alle pere e crema di ricotta
1 godz.
Crumble alle prugne
1 godz.
Crumble ai frutti rossi e fiocchi d'avena
1 godz.
Apple crumble (senza lattosio)
50min