Urządzenia i Akcesoria
Gelato di fagioli azuki
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 11 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
-
150 g di fagioli azuki rossi secchi in ammollo per 12 ore (vedere consigli)
-
850 g di acqua
-
50 g zucchero
-
100 g di latte condensato zuccherato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2 g
Kalorie
895 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Giappone
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Tzatziki
20 min
Babaganoush di zucca
45 min
Gelato zenzero e cannella
10 godz. 30 min
Falafel nella focaccia con salsa tahini
1 godz. 30 min
Salsa satay
20 min
Pagnotte banana e segale
1 godz. 50 min
Frappuccino alla zucca
30 min
Chili di tofu (vegan)
1 godz.
Apple crumble (senza lattosio)
50 min
Pane Naan con cipolla e cumino
2 godz. 25 min
Hummus di barbabietola (vegan)
15 min
Hummus di ceci
9 godz. 20 min