Urządzenia i Akcesoria
Gelato di fagioli azuki
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 11 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
-
150 g di fagioli azuki rossi secchi in ammollo per 12 ore (vedere consigli)
-
850 g di acqua
-
50 g zucchero
-
100 g di latte condensato zuccherato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
2 g
Kalorie
895 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fuga in Giappone
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Canelés
14 h
Mousse al mango
20 min
Manhattan
10 min
Ceviche di salmone
48 h 15 min
Injera (Pane etiope)
48 h 25 min
Gingerbread (senza lattosio)
1 h
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8 h 50 min
Brownies alla barbabietola
1 h
Baklava
1 h 30 min
Pollo al curry verde
55 min
Gamberi in salsa speziata
40 min
Tartufini energetici
1 h