Wersje kompatybilne
Danesi ai semi di papavero e mirtilli rossi (vegan)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 220 g di bevanda a base di riso
- 100 g di zucchero
- 40 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina per torte + q.b.
- 80 g di margarina vegetale, a pezzi
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 80 g di mirtilli rossi disidratati
- 80 g di semi di papavero
- 70 g di zucchero
- 40 g di semolino di grano
- 150 g di bevanda a base di riso
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1712 kJ / 408 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta della nonna (vegan)
4h
Crêpes (vegan)
1 Std.
Pasta frolla al farro (vegan)
2h 40min
Veg-burger (vegan)
1 Std. 10 Min
Biscotti d'avena
45min
Zaletti (vegan)
50min
Tiramisù Vegan
3 Std. 20 Min
Cupcake al farro, mele e nocciole
50min
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Tartufini alle mandorle (vegan)
55 min
Muffin al farro e fondente
40min
Brownies (vegan)
55 min