Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 75 克 洋蔥 ,切塊(約4公分)
- 2 顆 鹹蛋 ,去殼,略剝成塊狀
- 100 克 糖醋脆瓜
- 10 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段(約3公分)
- 15 克 油
- 300 克 豬粗絞肉
- 15 克 米酒
- 10 克 醬油
- 5 克 糖
- 500 克 水 (蒸煮用)
加熱
- 醬油膏 ,少許
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 980.5 kJ / 234.6 kcal
- Białko
- 15.6 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 15.1 g
- Błonnik
- 0.5 g