鹹蛋脆瓜肉餅
TM5 TM6

鹹蛋脆瓜肉餅

3.5 (2 oceny)

Składniki

  • 75 克 洋蔥 ,切塊(約4公分)
  • 2 顆 鹹蛋 ,去殼,略剝成塊狀
  • 100 克 糖醋脆瓜
  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段(約3公分)
  • 15 克 油
  • 300 克 豬粗絞肉
  • 15 克 米酒
  • 10 克 醬油
  • 5 克 糖
  • 500 克 水 (蒸煮用)

加熱

  • 醬油膏 ,少許

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
980.5 kJ / 234.6 kcal
Białko
15.6 g
Węglowodany
7.3 g
Tłuszcz
15.1 g
Błonnik
0.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy