雙瓜燉排骨

雙瓜燉排骨

4.0 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 人份

Składniki

  • 10 克
  • 豆豉
    5 克
  • 切片
    10 克
  • 排骨 切段(約5公分)
    300 克
  • 青木瓜 切塊
    200 克
  • 50 克
  • 南瓜肉 切塊
    200 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 117 kcal / 493 kJ
Białko 7.359 g
Tłuszcz 6.674 g
Węglowodany 7.372 g
Błonnik 0.958 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...