雙瓜燉排骨
TM31 TM5 TM6

雙瓜燉排骨

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 10 克 油
  • 5 克 豆豉
  • 10 克 薑, 切片
  • 300 克 排骨, 切段(約5公分)
  • 200 克 青木瓜, 切塊
  • 50 克 水
  • 200 克 南瓜肉, 切塊
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
493 kJ / 117 kcal
Białko
7.359 g
Węglowodany
7.372 g
Tłuszcz
6.674 g
Błonnik
0.958 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy