Urządzenia i Akcesoria
Keppe de quinoa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porciones
Składniki
-
150 g de quinoa, roja
-
600 g de agua
-
3 huevos
-
40 g de cebolla
-
5 hojas de menta fresca
-
1 cda de pimienta molida árabe
-
½ cdita de pimienta de cayena molida
-
½ cdita de sal fina
-
100 g de piñones
-
jocoque natural, para servir
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 porciones
Białko
68 g
Kalorie
9269 kJ /
2207 kcal
Tłuszcz
158 g
Błonnik
11 g
Węglowodany
150 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa bowl con hongos
45 min
Tabule de quinoa
10 min
Bolitas de quinoa
1 godz.
Búfalo wings de coliflor
30 min
Verduras con hummus de ajonjolí
10 min
Poke bowl de arroz de coliflor
30 min
Taboule de coliflor
15 min
Hot cakes veganos
20 min
Hamburguesas de portobello
40 min
Cheesecake vegano, sin gluten
3 godz. 30 min
Pimientos rellenos de quinoa
1 godz.
Ceviche de pepino y jícama
10 min