Wersje kompatybilne
Crepas sin gluten rellenas de crema de almendras, pistaches e higos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de pistaches descascarillados sin sal
Crema de almendras
- 100 g de almendras
- 120 g de leche de almendras
- 25 g de miel
Crepas
- 30 g de tapioca
- 100 g de arroz
- 2 huevos
- 430 g de leche de almendras
- 1 cdita de vainilla
- higos, para decorar
- miel, al gusto para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2041.2 kJ / 486 kcal
- Białko
- 14.3 g
- Węglowodany
- 44.5 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min
Crema de avellanas y chocolate
10min
Leche de almendra para despechar
48h 15min
Pudín de tapioca y arroz
1h 10min
Cheesecake vegano de cereza
5h
Hot cakes de quinoa
25min
Keppe de quinoa
1 godz.
Dulce de leche sin lácteos
20min
Paletas heladas de matcha
6 Std. 10 Min
Yogur de coco
Brak ocen
Cheesecake vegano, sin gluten
3 Std. 30 Min
Chía pudding de matcha
30 min