![Crepas sin gluten rellenas de crema de almendras, pistaches e higos Crepas sin gluten rellenas de crema de almendras, pistaches e higos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6B828424-F5A6-4CAC-B15E-75BDB456DD8D/Derivates/47b2ffb8-ca35-45f8-a993-81f5ce92839b.jpg)
Wersje kompatybilne
Crepas sin gluten rellenas de crema de almendras, pistaches e higos
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de pistaches descascarillados sin sal
Crema de almendras
- 100 g de almendras
- 120 g de leche de almendras
- 25 g de miel
Crepas
- 30 g de tapioca
- 100 g de arroz
- 2 huevos
- 430 g de leche de almendras
- 1 cdita de vainilla
- higos, para decorar
- miel, al gusto para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2041.2 kJ / 486 kcal
- Białko
- 14.3 g
- Węglowodany
- 44.5 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 6.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hot cakes sin gluten
30min
Hot cakes de avena y chía
25 Min
Hot cakes de quinoa
25 Min
Jugo integral de zanahoria
5 min
Camotes rellenos con caldillo picoso, verduras tibias y pastel de chocolate
50 Min
Hot cakes veganos
20p
Canastitas de avena con frutas
45min
Avena para desayunar
13 Std.
Ravioles de pollo (sin gluten)
1h
Galletas de chispas de chocolate (sin gluten)
40p
Pay de frambuesas vegano y sin gluten
3 Std.
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min