Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta fresca
- 300 g de harina y un poco más para espolvorear
- 3 huevos
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen
Pesto de arúgula y requesón
- 80 g de aceite de oliva extra virgen
- 20 g de queso parmesano, en trozos (2-3 cm)
-
20
g de queso pecorino, en trozos (2-3 cm)
lub 20 g de queso manchego, en trozos (2-3 cm) - 150 g de arúgula, lavada y escurrida
- 20 g de nueces
- 20 g de pistaches descascarillados
- 1 diente de ajo, pelado (opcjonalnie)
-
100
g de queso ricotta, fresco
lub 100 g de requesón - 2000 g de agua, para hervir
- 2 cdas de sal fina, para salar el agua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2626 kJ / 628 kcal
- Białko
- 20.14 g
- Węglowodany
- 55.76 g
- Tłuszcz
- 36.08 g
- Błonnik
- 3.58 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de frijol con quinoa
1h
Sopa de frijol y hoja de aguacate
8 Std. 50 Min
Tártara de Salmón
25 min
Pesto sin lácteos
5 Min
Risotto de alcachofa
25 min
Sopa de cebolla vegana
35min
Minestrone
45 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Ensalada de piña, jícama y chile de árbol seco
10 min
Gnocchis de betabel
1h 40 min
Arroz Boliviano
45 min
Salsa pomodoro
40 Min