![Terrina de frutos rojos y coco Terrina de frutos rojos y coco](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ff73a298-8c1e-41e3-a9ff-9c7c34fc53c5/Derivates/f56a2062-a6e3-49a0-9dbc-41b7721c391b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Terrina de frutos rojos
- 40 g de jugo de limón
- 400 g de agua
- 3 cditas de agar agar
- 50 g de fresas frescas, en cuartos
- 50 g de frambuesas frescas
- 50 g de zarzamoras frescas
- 30 g de blueberry frescos
- 60 g de miel de abeja
Cremoso de coco
- 400 g de leche de coco sin endulzar, en lata
- 100 g de agua
- 3 cditas de agar agar
- 60 g de miel de abeja
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 944 kJ / 23 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 159 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1 godz. 30 min
Crema de almendras y ajonjolí
10min
Hot cakes de quinoa
25 min
Bisquet vegano de pistache sin gluten
1 godz.
Queso de cabra vegano
10min
Curry con verduras
1 godz. 10 min
Pay de camote enmielado
1 godz. 40 min
Falafel de zanahoria
30 min
Galletas con chispas de chocolate veganas y sin gluten
50min
Helado vegano de chocolate sin azúcar
13hod.
Pastel de zanahoria sin harina
20 Min
Hot cakes de avena y chía
25 min