Terrina de frutos rojos y coco

Terrina de frutos rojos y coco

3.3 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
10 porciones

Składniki

Terrina de frutos rojos
  • 40 g de jugo de limón
  • 400 g de agua
  • 3 cditas de agar agar
  • 50 g de fresas frescas, en cuartos
  • 50 g de frambuesas frescas
  • 50 g de zarzamoras frescas
  • 30 g de blueberry frescos
  • 60 g de miel de abeja
Cremoso de coco
  • 400 g de leche de coco sin endulzar, en lata
  • 100 g de agua
  • 3 cditas de agar agar
  • 60 g de miel de abeja

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 159 mg
Białko 2 g
Kalorie 944 kJ / 23 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 17 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...