Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Terrina de frutos rojos
- 40 g de jugo de limón
- 400 g de agua
- 3 cditas de agar agar
- 50 g de fresas frescas, en cuartos
- 50 g de frambuesas frescas
- 50 g de zarzamoras frescas
- 30 g de blueberry frescos
- 60 g de miel de abeja
Cremoso de coco
- 400 g de leche de coco sin endulzar, en lata
- 100 g de agua
- 3 cditas de agar agar
- 60 g de miel de abeja
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 944 kJ / 23 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 17 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 159 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de avellanas y chocolate
10 min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30 min
Cheesecake vegano de cereza
5h
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1h 30 min
Hot cakes sin gluten
30 min
Mermelada de frambuesas sin azúcar
1h
Crema de avellanas (vegana y sin gluten)
10 min
Crema de cacahuate
15min
Salsa catsup
1h 15min
Catsup
1h
Nieve de pepino y limón
10 min
Panqué de calabaza sin gluten
2h 20min