Urządzenia i Akcesoria
Dill and feta flatbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 pieces
Składniki
-
fresh dill20 g
-
dried instant yeast (8 g)2 tsp
-
water150 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
bread flour plus extra for dusting350 g
-
feta cheese cut into pieces200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
9 g
Kalorie
1491 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Arabia
92 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Everything Cookies
50min
Pissaladière
1h 30min
Fluffy Japanese Cheesecake
1h 50min
Orange Zest Pie
2h
Greek Bougatsa with Honey and Pistachios
4h 45min
Potato Flatbreads
12h
Raspberry Peach Crumb Cake
2h
Morello Cherry Brownies
1h
Dill and Feta Flatbread
1h 20min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3h 20min
Four Cheese Pizza
2h 35min
Apple Crumble Cake
1h 10min