Urządzenia i Akcesoria
Dill and feta flatbread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 pieces
Składniki
-
fresh dill20 g
-
dried instant yeast (8 g)2 tsp
-
water150 g
-
olive oil plus extra for greasing100 g
-
bread flour plus extra for dusting350 g
-
feta cheese cut into pieces200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
9 g
Kalorie
1491 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Taste of Arabia
92 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Rye Bread Rolls
4 godz.
Focaccia
3 godz.
Potato and Rosemary Focaccia
2 godz. 35 min
Supplì (Roman Rice Croquettes)
50 min
Pizza Diavola
1 godz. 30 min
Pitta Bread
2 godz.
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1 godz.
Dill and Feta Flatbread
1 godz. 20 min
Fatayer with Cheese and Mint
1 godz. 5 min
Milk bread
2 godz. 20 min
Chorizo Bread
1 godz. 30 min
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min