Urządzenia i Akcesoria
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
40 slices
Składniki
Chicken Galantine
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow), cut in pieces150 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
chicken thighs, skinless, boneless cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp salt, plus 1 tsp dried mixed herbsvegetable salt homemade2 tsp
-
water500 g
Dill Yoghurt Sauce
-
fresh dill leaves only10 - 15 sprigs
-
garlic clove1
-
plain yoghurt300 g
-
mayonnaise50 g
-
salt2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4 g
Kalorie
140 kJ /
34 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salame di Cioccolato (Chocolate Salami)
3h 10min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1h 5min
Strawberry Olive Oil Cake
1h 35min
Basque Chicken
1h 10min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Apple tart
1h
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Cheese and Onion Cornbread (Sopa Paraguaya)
1h
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Apple Rose Tart
1h 40min
Rolled Salmon Pancakes
45min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min