Urządzenia i Akcesoria
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
40 slices
Składniki
Chicken Galantine
-
mixed peppers (e.g. red, green, yellow), cut in pieces150 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
chicken thighs, skinless, boneless cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
ground black pepper1 pinch
-
1 tsp salt, plus 1 tsp dried mixed herbsvegetable salt homemade2 tsp
-
water500 g
Dill Yoghurt Sauce
-
fresh dill leaves only10 - 15 sprigs
-
garlic clove1
-
plain yoghurt300 g
-
mayonnaise50 g
-
salt2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4 g
Kalorie
140 kJ /
34 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Venison and Potato Goulash
50 min
Cheese Sticks
55 min
Pearl Rice Meatballs
2 godz.
Trout with hollandaise sauce
50 min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Cream cheese spread with radishes
5 min
Minestrone, Pork Roll with Vegetables, Steamed Raspberry Puddings, Berry Muffins
1 godz. 40 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1 godz.
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min