Tegamini di cipolle e alici
TM31 TM5 TM6

Tegamini di cipolle e alici

4.8 (8 ocen)

Składniki

  • 350 g di cipolle bianche a fette (5 mm circa)
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 20 g di uvetta sultanina
  • 20 g di pinoli sgusciati
  • 10 g di zucchero di canna
  • 15 g di aceto di mele
  • 1 pizzico di sale
  • 200 g di alici fresche, pulite ed aperte a libro
  • 60 g di pangrattato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1075 kJ / 257 kcal
Białko
12.5 g
Węglowodany
21.2 g
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
1.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy