Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 - 20 g parmezan, tăiat bucăți
Aluatul fraged
- 150 g făină
- 40 g apă
- 75 g unt, tăiat cuburi
- ½ linguriță sare fină
Umplutura
- 350 g roșii
- 280 g ton în conservă, în suc propriu, scurs
- 20 g ulei de măsline
- 1 lingură ierburi de Provence, uscate
- 150 g cremă de brânză, simplă
- 1 linguriță frunze de cimbru proaspăt, pentru finisare
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1706 kJ / 408 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 30 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Clafoutis cu cireșe
50 min
Somon în crustă cu risotto de lămâie
45 min
Budinci de quinoa cu sos de zmeură
2h
Tort cu piure de mere
1h 15min
Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta
1h 25 min
Quiche Lorraine
50 min
Far breton cu prune uscate
2h
Scones cu Camembert și struguri
40 Min
Chifteluțe de somon umplute cu brânză
Brak ocen
Flan de brânză de capră, cu praz și sos de iaurt
45 min
Guacamole
5min
Cannelloni cu spanac și ricotta
1h 30min