Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dovlecei (130 g fiecare)
- 2 vinete (400 g fiecare)
- 2 cepe albe (120 g fiecare)
- 500 g apă
- 10 g ulei de măsline extravirgin, plus pentru uns și stropit
- 100 g pesmet
- 10 frunze de busuioc proaspăt
- 1 ou
- 20 g lapte
- ½ linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1018 kJ / 243 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 5.7 g
Alternatywne przepisy
Ștrudel cu mere
1 Std. 45 Min
Conopidă cu brânză, la cuptor
55min
Spanac cu ouă, la cuptor
40min
Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta
1h 25 min
Dovleci spaghetti umpluți
1h
Legume rădăcinoase gratinate
1h
Spanac cu brânză la cuptor
9h 45 min
Ravioli cu ricotta și sos de vinete
1h 40min
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
1h
Supă de roșii cu pâine, ruladă de omletă cu spanac și legume la aburi
1h 5 min
Supă de legume
50 min
Ratatouille (ghiveci)
40min