Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 dovlecei (130 g fiecare)
- 2 vinete (400 g fiecare)
- 2 cepe albe (120 g fiecare)
- 500 g apă
- 10 g ulei de măsline extravirgin, plus pentru uns și stropit
- 100 g pesmet
- 10 frunze de busuioc proaspăt
- 1 ou
- 20 g lapte
- ½ linguriță sare
- 1 priză piper negru măcinat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1018 kJ / 243 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 5.7 g
Alternatywne przepisy
Ratatouille (ghiveci)
40min
Musaca de linte
2h 20 min
Salată de conopidă cu cartofi dulci și nuci
40min
Sparanghel sous-vide
Brak ocen
Salată cu pere și Roquefort
15 Min
Legume rădăcinoase gratinate
1小时
Souvlaki de pui și ardei, cu garnitură de orez
1 godz. 5 min
Supă de legume, Oeufs en cocotte cu spanac
1小时
Flan de brânză de capră, cu praz și sos de iaurt
45 Min
Plăcintă cu pere și cremă de brânză
50min
Plăcintă cu ciuperci
1hod. 40min
Salată de crudități
10min