Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ linguriță sare, plus după gust
- ¼ linguriță piper negru măcinat, plus după gust
- 1 ½ lingură făină (15 g), plus pentru pudrat suprafața de lucru
- 190 g lapte, plus pentru uns plăcinta
- 4 căței de usturoi
- 10 g ulei vegetal
- 750 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate felii
- 2 lingurițe ierburi aromate uscate, în amestec (ex. ierburi de Provence)
- 190 g lapte
- 20 g unt
- 400 g aluat pentru foitaj
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1452 kJ / 347 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 4.2 g
Alternatywne przepisy
Ștrudel cu mere
1h 45min
Foitaj rapid
1 Std. 20 Min
Chifle chinezești la aburi, cu friptură rămasă și sos hoisin
2sa 30 dk
Conopidă cu brânză, la cuptor
55 Min
Lasagne la aburi, cu vinete și ricotta
1sa 25 dk
Quiche Lorraine
50 dk
Brioșe tricolore
1 Std. 30 Min
Ștrudel cu ciuperci, feta și spanac
1h 45min
Spanac cu brânză la cuptor
9 godz. 45 min
Plăcintă cu carne de vită și bere
1h 40min
Cannelloni cu spanac și ricotta
1 Std. 30 Min
Ratatouille (ghiveci)
40 dk