Tagliatelle de morcovi și dovlecei, la aburi

Tagliatelle de morcovi și dovlecei, la aburi

5.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 porții

Składniki

  • morcovi
    400 g
  • dovlecei mici, cu coajă
    400 g
  • apă
    500 g
  • ulei de măsline extravirgin
    1 ½ lingură
  • zeamă de lămâie
    1 lingură
  • sare după gust

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 2 g
Kalorie 263 kJ / 63 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 2.8 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...