Soupe de melon au magret de canard

Soupe de melon au magret de canard

4.3 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • 1 citron jaune
  • 2 melons
  • 2 brins de basilic frais effeuillés et réserver quelques feuilles pour la finition
  • 20 g d'huile d'olive et 1 filet pour la finition
  • du sel
  • eau (opcjonalnie)
  • 12 tranches de magret de canard sans peau et séché
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 899 kJ / 216 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...