![Soupe de melon au magret de canard Soupe de melon au magret de canard](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0F970D7A-1EAF-4654-8273-2AF31011A7DC/Derivates/6afda291-8612-4da0-a6b0-381cc901aa18.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune
- 2 melons
- 2 brins de basilic frais, effeuillés et réserver quelques feuilles pour la finition
- 20 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- du sel
- eau (opcjonalnie)
- 12 tranches de magret de canard sans peau et séché
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 899 kJ / 216 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Gaspacho de tomate
20p
Gaspacho de melon
10p
Soupe de melon au basilic
2 Std. 15 Min
Velouté de concombre glacé
10p
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10p
Tartare de canard aux noix et aux figues
1h 45min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2 Std. 15 Min
Gaspacho de tomate aux cerises noires
1 godz. 5 min
Gaspacho
12h
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55 min