Soupe de melon au magret de canard

Soupe de melon au magret de canard

4.5 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • citron jaune
    1
  • melons
    2
  • de basilic frais effeuillés et réserver quelques feuilles pour la finition
    2 brins
  • d'huile d'olive et 1 filet pour la finition
    20 g
  • du sel
  • eau (opcjonalnie)
  • de magret de canard sans peau et séché
    12 tranches
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 216 kcal / 899 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...