Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron jaune
- 2 melons
- 2 brins de basilic frais, effeuillés et réserver quelques feuilles pour la finition
- 20 g d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- du sel
- eau
- 12 tranches de magret de canard sans peau et séché
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 899 kJ / 216 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 13 g
Alternatywne przepisy
Crème de lentilles au lard
3h 10 min.
Gaspacho
12 godz.
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2h 15 min.
Soupe de melon au basilic
2h 15 min.
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Gaspacho tomate-fraise
2h 15 min.
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25min
Gaspacho de melon
10min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Soupe de fraise à la menthe
15min