Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron vert, zeste et jus
- 400 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- 3 feuilles de basilic frais, hachées, et quelques feuilles pour le dressage
- 800 g de melon, frais ou surgelé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 475 kJ / 112 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Soupe de concombre à la menthe
15 Min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Soupe de melon au magret de canard
3 Std. 15 Min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Gaspacho tomate-fraise
2 Std. 15 Min
Soupe froide de concombre au basilic
10 Min
Gaspacho de tomate
20 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Juillet - Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min
Gaspacho de melon
10 Min
Soupe froide de courgette à la grecque
2 Std. 15 Min