Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 citron vert, zeste et jus
- 400 g d'eau
- 150 g de sucre en poudre
- 3 feuilles de basilic frais, hachées, et quelques feuilles pour le dressage
- 800 g de melon, frais ou surgelé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 475 kJ / 112 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho de tomate
20 Min
Gaspacho de melon
10min
Velouté de concombre glacé
10min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10min
Soupe de melon au magret de canard
3 Std. 15 Min
Gaspacho mangue-avocat
10min
Gaspacho
12h
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25 Min
Gaspacho tomate-gambas
2 Std. 30 Min
Soupe de melon vanillée à la menthe
5min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min