Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 80 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 80 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 180 g de beurre, coupé en morceaux
- 140 g de cassonade
- 1 œuf
- 300 g de farine de blé
- 150 g de canneberges déshydratées
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2565.3 kJ / 612.1 kcal
- Białko
- 7.1 g
- Węglowodany
- 73.9 g
- Tłuszcz
- 31.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.1 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 41.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petits gâteaux coulants chocolat et fleur de sel
25 Min
Cookies chocolat-cacahuète
35 Min
Fondant aux deux chocolats
3h
Brookie aux noix
55min
Moelleux amandes-chocolat
50 min
Gâteau choco-noisette
1 Std. 40 Min
Cookie géant
40 Min
Fondant minute au chocolat
20 min
Cookies choco-speculoos
30 Min
Petits coulants au chocolat
20 min
Brookie
1 Std.
Cookie géant aux 3 chocolats
30 Min