Biscuits à la pâte à tartiner au chocolat

Biscuits à la pâte à tartiner au chocolat

4.2 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
18 portions

Składniki

  • 110 g de beurre doux
  • 100 g de sucre en poudre
  • 8 g de sucre vanillé
  • 2 œufs
  • 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 180 g de farine de blé complet
  • ¼ c. à café de levure chimique
  • 230 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 110 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 18 amandes émondées
  • pépites de chocolat (opcjonalnie) type Smarties®

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 17.9 mg
Białko 4.5 g
Kalorie 1053.9 kJ / 251.9 kcal
Tłuszcz 14.1 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 7.9 g
Węglowodany 27.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...