![Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A6A3670B-03CA-4FD4-9EC6-5E4547C6DE23/Derivates/b88f45ae-58bc-4180-bdc4-b53fb7c98ffc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g pommes, détaillées en dés
- 40 g de beurre
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de biscuits
- le zeste d'un ½ citron jaune (opcjonalnie)
- 300 g de fromage blanc nature
- Wartości odżywcze
- na 8 portions
- Kalorie
- 8087 kJ / 1928 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 286 g
- Tłuszcz
- 71 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tiramisu aux cerises
2 godz. 15 min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Verrine à la pomme
30 min
Verrines à l'orange
1h 15 min.
Croque-baguette thon-champignons
35min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min
Mousse aux pommes
40min
Mousse vanille-pomme
7h
Tartare d'abricots mousse de mascarpone
2 godz. 15 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3 Std. 40 Min
Petite crème express aux fruits rouges
15 Min