Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g pommes, détaillées en dés
- 40 g de beurre
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de biscuits
- le zeste d'un ½ citron jaune (opcjonalnie)
- 300 g de fromage blanc nature
- Wartości odżywcze
- na 8 portions
- Kalorie
- 8087 kJ / 1928 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 286 g
- Tłuszcz
- 71 g
- Błonnik
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fromage blanc gourmand, pomme et miel
10min
Verrines choco-caramel-speculoos
3h 40min
Fruits d'été en papillote
20 min
Fraîcheur de nectarine
25 min
Délice au Carambar
2h 30min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Petite crème express aux fruits rouges
15 Min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Mousse vanille-pomme
7ωρ.
Mousse de kiwi
2h 15min
Verrine à la pomme
30 min
Mousse aux pommes
40 min