![Crème ibérique Crème ibérique](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/147416.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de jambon ibérique, coupé en morceaux
- 200 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 100 - 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 1 pincée de poivre noir fraîchement moulu
- Wartości odżywcze
- na 450 g
- Kalorie
- 6524 kJ / 1561 kcal
- Białko
- 98 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 128 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tartinade de chorizo
5 Min
Tapenade de tomates
5 Min
Tartinade au thon à l'avocat
10 Min
Terrine de saumon à tartiner
3h
Tartinade de thon et chorizo
50min
Rillettes allégées de poulet au curry
1h 5min
Fleurs chorizo-feta
35min
Tartinade de carotte au chèvre et carvi
1 Std. 15 Min
Tartinade tchèque
10 Min
Tartinade crabe-coco
20min
Tartines de sardine au chèvre frais
10 Min
Pintxo donosti
2h 15min