Crème ibérique

Crème ibérique

4.2 30 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
450 g

Składniki

  • 150 g de jambon ibérique coupé en morceaux
  • 200 g de fromage à tartiner type Philadelphia
  • 100 - 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1 pincée de poivre noir fraîchement moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 450 g

Białko 98 g
Kalorie 6524 kJ / 1561 kcal
Tłuszcz 128 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...