Crème ibérique

Crème ibérique

4.3 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
450 g

Składniki

  • de jambon ibérique coupé en morceaux
    150 g
  • de fromage à tartiner type Philadelphia
    200 g
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    100 - 150 g
  • de poivre noir fraîchement moulu
    1 pincée

Wartości odżywcze na 450 g

Kalorie 1561 kcal / 6524 kJ
Białko 98 g
Tłuszcz 128 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...