Urządzenia i Akcesoria
Crème ibérique
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
450 g
Składniki
-
150 g de jambon ibérique coupé en morceaux
-
200 g de fromage à tartiner type Philadelphia
-
100 - 150 g de crème liquide, 30% m.g. min.
-
1 pincée de poivre noir fraîchement moulu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 g
Białko
98 g
Kalorie
6524 kJ /
1561 kcal
Tłuszcz
128 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Les tapas
12 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Tapenade de tomates
5 min
Tapenade
10 min
Fraîcheur de yaourt
5 min
Terrine de feta au basilic
3 godz.
Gravlax de saumon à la betterave
8 godz. 15 min
Pintxo donosti
2 godz. 15 min
Coulommiers comme un gâteau
12 godz.
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Bouchées de pannacotta de tomates sur biscuits au chorizo
4 godz. 45 min
Rillettes de thon à la tomate
10 min
Bouchées au chèvre et chorizo
30 min
Tartinade de chorizo
5 min