Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 100 g di burro, a pezzi
- 220 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati + q.b.
- 1 carota, pelata e a rondelle (2-3 mm)
- sottaceti misti q.b.
- olive verdi denocciolate q.b.
- maionese q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1708 kJ / 408.2 kcal
- Białko
- 18.8 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Semifreddo allo zabaione
12h 15min
Polenta concia alla valdostana
1h 40 min
Insalata russa
1óra
Testaroli di farro alle noci
45 min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20min
Salame di patate e tonno
6 Std. 30 Min
Polpette milanesi (Mondeghili)
55min
Tartine tonno e ceci
30min
Pansoti in salsa di noci
2óra
Semolino dolce
1óra
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Panissa
45 min