Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a fette
- 100 g di burro, a pezzi
- 220 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di cetriolini sott'aceto, a pezzi
- 3 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati + q.b.
- 1 carota, pelata e a rondelle (2-3 mm)
- sottaceti misti q.b.
- olive verdi denocciolate q.b.
- maionese q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1708 kJ / 408.2 kcal
- Białko
- 18.8 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 3.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Brandacujun
45 Min
Ricciarelli
7 Std.
Insalata di panissa con carciofi
55 Min
Buridda alla ligure
55 Min
Joulukinkku e Porkkanalaatikko (Prosciutto finlandese e sformato carote)
2h
Insalata russa
1h
Salsa ai capperi
10min
Pandolce genovese
1h 30min
Torta pasqualina
2u. 5min
Torta di riso salata
2h 10min
Panissa
45 Min