Wersje kompatybilne
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gnocchi
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 350 g di patate viola a fette
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Salsa al pepe rosa
- ½ cucchiaino di pepe rosa in grani
- 60 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2385 kJ / 570 kcal
- Białko
- 19.5 g
- Węglowodany
- 78.7 g
- Tłuszcz
- 19.7 g
- Błonnik
- 4.2 g
Alternatywne przepisy
Gnocchi di riso venere con ragù di mormora
1h 30min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20 min
Ravioli di patate e gamberi
1h 20 min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1h 30min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1h
Gnocchi bicolore
2h
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1h 20 min
Bignè con tre mousse
2h
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45min
Mousse cioccolato bianco e lamponi
30min
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min