Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 spicchi di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi porcini freschi, puliti e a pezzi
- 40 g di burro + q.b.
- 40 g di farina + q.b.
- 200 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 2 tuorli
- 1 uovo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Białko
- 7.5 g
- Węglowodany
- 6.8 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan di cavolfiore
45 Min
Canapè integrali con spuma al salmone e uova di quaglia
3h 35min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 Std. 20 Min
Vellutata di salmone in crosta
1 Std. 50 Min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 Std. 10 Min
Fonduta
8 Std. 20 Min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Bagna cauda
35 Min