Flan di funghi porcini

Flan di funghi porcini

4.6 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 2 spicchi di aglio
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di funghi porcini freschi puliti e a pezzi
  • 40 g di burro + q.b.
  • 40 g di farina + q.b.
  • 200 g di latte
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 2 tuorli
  • 1 uovo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 7.5 g
Kalorie 992 kJ / 237 kcal
Tłuszcz 20.2 g
Węglowodany 6.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...