Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 200 g di zucchine a tocchetti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 6 uova
- 500 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 632.4 kJ / 151.1 kcal
- Białko
- 10.1 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 260.5 mg
Alternatywne przepisy
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1u. 20min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1u. 20min
Flan di carote
50min
Flan ai cavoletti di Bruxelles, speck e Pecorino Romano
1u.
Indivia belga gratinata
1u. 20min
Sformatini di finocchi
1h 30 min
Mini quiche al radicchio
1h 10min
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1h 15min
Sformatini di fiori di zucca
1h 30 min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2u.
Cocottine di zucca e ricotta
50min