Gratin de poulet aux carottes, millet et parmesan

Gratin de poulet aux carottes, millet et parmesan

4.3 62 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 100 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1000 g d'eau
  • 200 g de millet en grains
  • 400 g de carottes coupées en morceaux
  • 1 poulet cuit (fumé - 800 g env (400 g env. de viande))
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 100 g de lait
  • 2 œufs
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées d'épices à colombo à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 28 g
Kalorie 1559.8 kJ / 406.8 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 28.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...