
Urządzenia i Akcesoria
牛肉炒韭黃
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
牛肉 ,切絲200 克
-
米酒1 茶匙
-
油1 ½ 大匙
-
醬油½ 茶匙
-
太白粉½ 茶匙
-
蒜頭10 克
-
新鮮紅辣椒 ,切片10 克
-
新鮮韭黃 ,切段250 克
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
271 kcal /
1135 kJ
Białko
6.887 g
Tłuszcz
23.986 g
Węglowodany
5.987 g
Błonnik
1.351 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan