牛肉炒韭黃
TM5 TM6

牛肉炒韭黃

2.5 (2 oceny)

Składniki

  • 200 克 牛肉 ,切絲
  • 1 茶匙 米酒
  • 1 ½ 大匙 油
  • ½ 茶匙 醬油
  • ½ 茶匙 太白粉
  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切片
  • 250 克 新鮮韭黃 ,切段
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1135 kJ / 271 kcal
Białko
6.887 g
Węglowodany
5.987 g
Tłuszcz
23.986 g
Błonnik
1.351 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy