牛肉炒韭黃

牛肉炒韭黃

2.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 牛肉 ,切絲
    200 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 1 ½ 大匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切片
    10 克
  • 新鮮韭黃 ,切段
    250 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 271 kcal / 1135 kJ
Białko 6.887 g
Tłuszcz 23.986 g
Węglowodany 5.987 g
Błonnik 1.351 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...