牛肉炒韭黃

牛肉炒韭黃

2.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 牛肉 切絲
    200 克
  • 米酒
    1 茶匙
  • 1 ½ 大匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 太白粉
    ½ 茶匙
  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切片
    10 克
  • 新鮮韭黃 切段
    250 克
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 6.887 g
Kalorie 1135 kJ / 271 kcal
Tłuszcz 23.986 g
Błonnik 1.351 g
Węglowodany 5.987 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...