Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 牛肉 ,切絲
- 1 茶匙 米酒
- 1 ½ 大匙 油
- ½ 茶匙 醬油
- ½ 茶匙 太白粉
- 10 克 蒜頭
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切片
- 250 克 新鮮韭黃 ,切段
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1135 kJ / 271 kcal
- Białko
- 6.887 g
- Węglowodany
- 5.987 g
- Tłuszcz
- 23.986 g
- Błonnik
- 1.351 g