Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 薑 ,切絲
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲
- 1 大匙 油
- 250 克 水蓮 ,切段(約2公分)
- 50 克 新鮮豆芽 ,去頭尾
- ½ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 165 kJ / 40 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 2 g