銀芽紅椒水蓮

銀芽紅椒水蓮

3.8 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • ,切絲
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲
    10 克
  • 1 大匙
  • 水蓮 ,切段(約2公分)
    250 克
  • 新鮮豆芽 ,去頭尾
    50 克
  • ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 40 kcal / 165 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 3 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...