
Urządzenia i Akcesoria
銀芽紅椒水蓮
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
薑 ,切絲10 克
-
新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲10 克
-
油1 大匙
-
水蓮 ,切段(約2公分)250 克
-
新鮮豆芽 ,去頭尾50 克
-
鹽½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
40 kcal /
165 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
3 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

媽媽的快手料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan