蒜味蒸鱸魚

蒜味蒸鱸魚

3.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 鱸魚 只取魚肚,在魚皮面劃刀
    400 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切段
    1 根
  • 切段(約1公分)
    20 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 醬油
    30 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 紹興酒
    10 克
  • (含料理和蒸煮用水)
    610 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 88 kcal / 368 kJ
Białko 13.2 g
Tłuszcz 1.525 g
Węglowodany 4.1 g
Błonnik 0.675 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...