Pavés de truite en croûte d'amande et herbes

Pavés de truite en croûte d'amande et herbes

4.3 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'amandes décortiquées
  • 50 g de beurre
  • 40 g de chapelure et 2 c. à soupe pour la finition
  • 80 g de fines herbes équeutées (persil, aneth, cerfeuil, ciboulette coupée en tronçons)
  • sel
  • poivre moulu
  • 1000 g d'eau
  • 4 filets de truite sans peau ni arêtes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 28 g
Kalorie 1643 kJ / 395 kcal
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...