
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de pruneaux dénoyautés
- 120 g de fromage à pâte persillée (bleu) type Saint Agur®
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 20 champignons de Paris frais de taille moyenne
- 10 tranches fines de lard fumé coupées en deux dans la longueur
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 138.2 kcal / 570.9 kJ
- Białko
- 1.7 g
- Tłuszcz
- 13.5 g
- Węglowodany
- 2.4 g
- Błonnik
- 0.3 g