Champignons farcis aux pruneaux

Champignons farcis aux pruneaux

4.3 44 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
20 pièces

Składniki

  • 80 g de pruneaux dénoyautés
  • 120 g de fromage à pâte persillée (bleu) type Saint Agur®
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 champignons de Paris frais de taille moyenne
  • 10 tranches fines de lard fumé coupées en deux dans la longueur
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 1.7 g
Kalorie 570.9 kJ / 138.2 kcal
Tłuszcz 13.5 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...