Champignons farcis aux pruneaux

Champignons farcis aux pruneaux

4.3 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
20 pièces

Składniki

  • de pruneaux dénoyautés
    80 g
  • de fromage à pâte persillée (bleu) type Saint Agur®
    120 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • champignons de Paris frais de taille moyenne
    20
  • de lard fumé coupées en deux dans la longueur
    10 tranches fines
  • d'eau
    500 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 138.2 kcal / 570.9 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 13.5 g
Węglowodany 2.4 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...