
Urządzenia i Akcesoria
Champignons farcis aux pruneaux
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
20 pièces
Składniki
-
de pruneaux dénoyautés80 g
-
de fromage à pâte persillée (bleu) type Saint Agur®120 g
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
champignons de Paris frais de taille moyenne20
-
de lard fumé coupées en deux dans la longueur10 tranches fines
-
d'eau500 g
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
138.2 kcal /
570.9 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
13.5 g
Węglowodany
2.4 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi - n°17
39 Przepisów
Francja
Francja