Insalata di farro con ravanelli e rucola

Insalata di farro con ravanelli e rucola

4.2 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g di pomodori secchi
  • 1 cucchiaino colmo di capperi sotto sale sciacquati
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 240 g di farro
  • 180 g di ravanelli rossi a fette sottili
  • 1 mazzetto di rucola lavata e asciugata

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 9.8 g
Kalorie 1481 kJ / 354 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Błonnik 4.8 g
Węglowodany 41.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...