Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di carote, pelate e a listarelle (0,5x5 cm)
- 70 g di zucchine a listarelle (0,5x5 cm)
- 30 g di peperone, pulito e a listarelle (0,5x5 cm)
- 2 pizzico di sale
- 150 g di pomodori perino maturi in quarti
- 30 g di pane bianco in cassetta a pezzi
- 5 g di aceto di mele (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1795 kJ / 429 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 30.7 g
- Błonnik
- 6.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di zucchine e zenzero
50 min
Vellutata di carote
35 min
Vellutata fredda di pomodorini e avocado
20 min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Vellutata di piselli
20 min
Risotto carote e bacon
40 min
Vellutata fredda di zucchine e menta
1 godz. 30 min
Crema fredda di piselli con yogurt greco e paprika
1h
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 min
Vellutata di piselli con palline di ricotta
50 min
Vellutata di zucchine con feta
50 min
Patate con salsa allo yogurt
45 min