Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di carote, pelate e a listarelle (0,5x5 cm)
- 70 g di zucchine a listarelle (0,5x5 cm)
- 30 g di peperone, pulito e a listarelle (0,5x5 cm)
- 2 pizzico di sale
- 150 g di pomodori perino maturi in quarti
- 30 g di pane bianco in cassetta a pezzi
- 5 g di aceto di mele (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1795 kJ / 429 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 30.7 g
- Błonnik
- 6.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vellutata di zucca e mela cotogna
1h
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25min
Pollo croccante con salsa di porri
30min
Risotto carote e bacon
40min
Petto di pollo ripieno all'avocado con riso basmati
1h
Contorno di asparagi bianchi con salsa olandese allo yogurt
45min
Scalogno brunito (350 g)
25min
Pollo speziato alla mozambicana
35min
Crema di zucchine e anacardi raw
20min
Passato di carote e asparagi con mandorle
30min
Timballo di riso con verdure in salsa curry
1h