
Urządzenia i Akcesoria
Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 bocal
Składniki
-
de noisettes60 g
-
de sucre60 g
-
de sucre vanillé, fait maison (voir conseil)1 c. à café
-
de poudre de cacao10 - 20 g
-
de lait90 g
-
de chocolat au lait en morceaux170 g
-
d'huile d'arachide (opcjonalnie)60 g
Wartości odżywcze na 1 bocal
Kalorie
2201 kcal /
9214 kJ
Białko
32 g
Tłuszcz
158 g
Węglowodany
167 g
Błonnik
10.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ma cuisine au quotidien
133 Przepisy
Beneluks
Beneluks