Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette

Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette

4.5 109 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 bocal

Składniki

  • de noisettes
    60 g
  • de sucre
    60 g
  • de sucre vanillé, fait maison (voir conseil)
    1 c. à café
  • de poudre de cacao
    10 - 20 g
  • de lait
    90 g
  • de chocolat au lait en morceaux
    170 g
  • d'huile d'arachide (opcjonalnie)
    60 g
    60 g d'huile de tournesol

Wartości odżywcze na 1 bocal

Kalorie 2201 kcal / 9214 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 158 g
Węglowodany 167 g
Błonnik 10.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...