Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette

Pâte à tartiner au chocolat et à la noisette

4.5 120 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
1 bocal

Składniki

  • 60 g de noisettes
  • 60 g de sucre
  • 1 c. à café de sucre vanillé, fait maison (voir conseil)
  • 10 - 20 g de poudre de cacao
  • 90 g de lait
  • 170 g de chocolat au lait en morceaux
  • 60 g d'huile d'arachide (opcjonalnie)
    60 g d'huile de tournesol

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bocal

Białko 32 g
Kalorie 9214 kJ / 2201 kcal
Tłuszcz 158 g
Błonnik 10.9 g
Węglowodany 167 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...